Behandlinger

 

Irene Bass

Klassisk massasje

 

Behandlinger

 

 

 

 

 

 

Klassisk massasje

 

 

Klassisk massasje er en manuell behandlingsform, som løser opp spenninger i kroppen. 

Massøren bruker strykende og trykkende bevegelser for å bearbeide muskler, sener og ligamenter og får dem til å slippe spenninger. Nerver, hormoner og de indre organer blir stimulert og avfallstoffer frigjøres. 

Massasje kan gå dypt inn i vevet eller være myk og overfladisk, alt etter behov og tilstanden til klienten. 

Muskeltøyning og triggerpunktbehandling vil være en del av en massasjebehandling ved behov.

 

 

 

 

 

 

Aroma massasje.

 

Ved en velvære - eller aroma massasje brukes de samme grepene som ved klassisk massasje, men fokus er på generell avslapning og velvære; grepene går ikke like mye i dybden. 

Bruk av eteriske (Aroma) oljer forsterker effekten. Disse oljer har forskjellige egenskaper og virkninger og blir valgt utfra hva som ønskes å oppnå med massasjen.

 

 

 

 

 

 

 

Fibromassasje

 

 

Fibromassasje er en spesiell tilpasset og meget myk massasjemetode, som har blitt utviklet for å gi smertelindring til pasienter med fibromyalgi.

Formålet med fibromassasje er ved siden av økt sirkulasjon å oppnå maksimalt avslapning og å minske negativ stress.

Massasjen utføres med en spesiell massasje olje. Her anvendes det kun rene vegetabilske oljer som er utvalgt for å gi tilskudd av nyttige fettsyrer og som er tilsatt vitamin E som antioksidant. Den inneholder ingen konserveringsmidler eller farge for å unngå unødvendig kjemisk belastning, da fibromyalgipasienter ofte har nedsatt avgiftnings kapasitet.

Det er store variasjoner i hva den enkelte fibromyalgipasient tåler eller trenger. Enkelte av mine kunder har en fibromyalgidiagnose, men kommer likevel for å få klassisk massasje på områder i kroppen, for eksempel skuldre og nakken, hvor det er typiske belastningsstivheter.

Andre opplever at plagene forverres etter vanlig massasje eller fysioterapi. Da vil fibromassasje gradvis kunne øke toleranse nivået.

Fokus på avslapning og på å minske stress, sammen med varsomhet og dialog med klienten gir en behandling som tåles av de fleste.

For å få best effekt anbefales det at man tar behandlingen med jevne mellomrom

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotstone massasje

Massasje med varme steiner

 

Hotstone terapi kombinerer massasjeteknikker med de terapeutiske egenskaper fra varme sorte granitt steiner (vulkanske steiner).

Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen, lindrer muskelverk samt øker blodsirkulasjonen i huden.

Behandlingen beroliger alle våre sanser i en stadig mer aktiv og stressende hverdag.

De vulkanske steiner varmes i vannbad, under massasjen videreføres varmen gradvis til kroppen og gir dermed en dyp og god behandling. Jeg masserer med steinene på huden, i kombinasjon med biologisk eteriske oljer.

Innenfor Hotstone massasjen tilbyr jeg 2 behandlingsformer:

 

- Hotstone, Velvære - antistress 90 Minutter

Deilig avstressende massasje av hele kroppen hvor varme steiner blir brukt i kombinasjon med biologiske eteriske oljer for å oppnå optimal avspenning og velvære.

 

- Hotstone, Behandling 60 Minutter

I tillegg til den avslappende massasje brukes steinene til en mer dyptgående behandling av spent muskulatur og muskelknuter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsesenter1 Kong Sverres Gate 3

3111 Tønsberg

 

 

Klassisk massasje

Aroma massasje

Fibro massasje

Hotstone massasje

 

Salg av gavekort

 

 

Timebestilling:

Helsesenter1

Tlf :33345222

 

Betjent: mandag - fredag

09:00 - 16:00

 

 

Timebestilling på nett:

www.helsesenter1.no

 

 

 

 

 

Mobil tlf. 92668113

e-post: irene.bass@gmail.com